In de LEGO winkel in Den Bosch kun je alle sets vinden. Niet alleen de nieuwste sets maar ook oudere sets. Ook voor advies, vragen en bekijken van opgebouwde sets kun je terecht in de leukste LEGO winkel van Nederland
In september 2013 openden we onze eerste "echte" winkel. We zijn druk aan het schilderen, timmeren, zagen en inrichten geweest: onze winkel is de eerste winkel met het complete programma van LEGO® en Playmobil onder 1 dak. Op 7 september 2013 was de officiële opening.
 
Bij onze "Speelgoed Experience" zijn veel opgebouwde modellen te bewonderen, op zo'n 150 m2 presenteren we alles wat LEGO® en Playmobil kan leveren. Het adres is Orthen 16-18, op zo'n 3 minuten van de A59 en A2. Onze winkel is rolstoel vriendelijk en parkeren voor de deur! De prijzen in de winkel zijn leidend.Je ouders krijgen een kopje koffie terwijl jij rondkijkt, of speelt. Er zal vaak iemand aanwezig zijn uit het team die LEGO®  op bouwt aan een grote tafel, daar kun jij ook lekker bouwen. LET OP; we pakken niet in, maar hebben wel cadeaupapier. De parkeerplaats van de winkel is voor de deur, omdat we begaan zijn met het milieu hebben we ook geen plastic tassen. De LEGO® enthousiasten die onze winkel al bezochten vonden onze winkel zo gezellig dat we in 2013 al meteen werden uitgeroepen tot gezelligste winkel van Den Bosch. Klik hier voor de openingstijden.
We hebben veel exclusieve items van LEGO®, en omdat ons magazijn achter de winkel ligt kunnen we altijd alles leveren, het moet heel vreemd zijn willen we een item niet op voorraad hebben. Je kunt in de winkel ook betalen met pin, met de kadobon of een combinatie daarvan.
 
Waarvoor kun je nog meer terecht bij LEGO winkel in Den Bosch??
 
kinderfeestjes
introducties van nieuwe LEGO lijnen
informatie LEGO®  Mindstorms en Pneumatic
LEGO ® Workshops
ophalen online bestelde items