PLAYMOBIL 9464 City Action Brandweer pomp wagen met geluid

PLAYMOBIL 5+
PLAYMOBIL 9464
BESTEL
  • Beschrijving
  • Meer

PLAYMOBIL 9464 Met deze uitgebreide pompwagen is iedere brand zo geblust. Lees meer...

Op afstand bestuurbaar voertuig met een werkend waterkanon, licht en geluid (2 x 1,5 V AAA-batterijen vereist). Met veel opbergruimte voor de uitgebreide apparatuur. Maximaal vier figuren kunnen worden ondergebracht in de bestuurderscabine. Afmetingen: 28 x 13 x 16 cm (l x d x h). Kan worden gecombineerd met de waterpomp van art.nr. 9468 Brandweerlieden met waterpomp.Kan gecombineerd worden met:9468 Brandweerteam met waterpomp. Maak plaats voor de grote pompwagen! De collega's ter plaatse hebben dringend versterking nodig. Het team in de PLAYMOBIL® pompwagen, met zijn grote waterslang en extra speciale uitrusting, is precies wat nodig is. De grote uittrekbare ladder wordt gebruikt voor moeilijk bereikbare plaatsen. Bijzonder ruim: vier brandweerlieden kunnen plaatsnemen in het voertuig. Met zo' n sterke bemanning kan elke brand effectief bestreden worden.
LET OP: Exclusief batterijen
- Het voertuig is uitgerust met een trekhaak en kan worden uitgebreid met de RC module (item #4856/6914 - niet meegeleverd).- Het dak is afneembaar.- Er kunnen tot vier figuren in de bestuurderscabine plaatsnemen.- De figuren kunnen door middel van voetklemmen worden vastgezet.- Achter de kleppen bevinden zich lades voor de opslag van brandweeraccessoires en is er ruimte voor slanghaspels.- je kan de reddingsschaar of de strooier aan de hydraulische generator bevestigen.- Echt werkend bluskanon met waterpijlen.- Naast het batterijklepje aan de onderzijde van de licht- en geluidsmodule (2 x 1,5 V microbatterijen nodig) zit een schakelaar zodat het kind kan kiezen tussen twee sirenegeluiden. (Europa/VS)- Onafhankelijk van elkaar wordt het geluid met één toets ingeschakeld en het knipperlicht met een tweede toets. Deze functies kunnen steeds worden uitgeschakeld door nogmaals op de knop te drukken.- Automatisch uitschakelen knipperlicht : na 2 minuten.
- Automatisch uitschakelen geluid: 12 seconden.- Dankzij het bijgevoegde label kan het kind zelf het noodnummer van het gewenste land over de print plakken en opbellen.
- Het reddingsvoertuig kan met het blusapparaat uit item #9468 brandweerteam met waterpomp gecombineerd worden.c">Afmetingen (LxBxH) cm: 28 x 13 x 16. Aanbevolen voor kinderen van 4 jaar en ouder.