LEGO 71717 Ninjago Journey to the Skull Dungeons

6 - 8
LEGO 71717
401 LEGO's
VERWACHT
  • Beschrijving
  • Meer

LEGO 71717 Ninjago Journey to the Skull Dungeons

LEGO 71717 Ninjago Help een van de gevangen Ninja's te redden uit de donkere kerkers van Shintaro. Lees meer...

LEGO 71717 Ninjago Journey to the Skull Dungeons

Help een van de ninja’s te redden die gevangen wordt gehouden in de Kerkers van Shintaro! Bedenk samen met de andere ninja’s een plan om hem of haar te redden. Je moet een spannend bordspel boordevol actie spelen om hem of haar te bevrijden. Zet al je ninjavaardigheden in om de vallen en gevaarlijke spinnen te ontwijken, glip langs de gevangenisbewaker Murt, grijp het Schaduwzwaard der Bevrijding en bevrijd de gevangen genomen ninja uit zijn of haar cel!
 LEGO® NINJAGO® Reis naar de kerkers van Skull (71717) bordspel speelset met de ninja’s Held Nya, Held Jay en Held Lloyd uit de NINJAGO tv-serie. Leuk speelgoed voor kinderen die graag alleen of met hun vrienden spelen.- Dit leuke speelgoed bevat 4 figuren die je zelf kunt bouwen: Held Nya, Held Jay, Held Lloyd en Murt, plus een speelgoedkerker met een gevangeniscel. Dankzij de dobbelsteenspinner hebben kinderen dubbel zoveel plezier, omdat ze de set ook als een spannend LEGO® bordspel kunnen gebruiken.- Deze supercoole speelset is zowel een speelgoedkerker waarin ze scènes uit de NINJAGO® tv-serie kunnen naspelen als een bordspel waarbij kinderen hun weg moeten zien te vinden langs alle vallen en spinnen om een gevangen genomen ninja te bevrijden.- Deze 401-delige LEGO® NINJAGO® set met figuren die je zelf kunt bouwen biedt jongens en meisjes vanaf 7 jaar een leuke bouwervaring en is een populair cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid voor enthousiaste ninjafans.- Met deze creatieve speelset met een gevangenis kunnen kinderen zich urenlang vermaken. De kerker is ruim 13 cm hoog, 22 cm lang en 20 cm breed – precies groot genoeg dat kinderen de set overal mee naartoe kunnen nemen.- Voor deze speelgoedkerker zijn geen batterijen nodig – ze kunnen er direct mee aan de slag. Kinderen hebben alleen hun fantasie nodig om ermee te spelen!- De eenvoudig te volgen bouwinstructies brengen deze gevangenisspeelset voor kinderen tot leven. Zo beleven ze al heel snel allerlei spannende avonturen in de kerkers.- LEGO® NINJAGO® sets stimuleren hun creativiteit en laat hen ontsnappen naar een wereld vol spannende avonturen waar ze moedige ninja’s kunnen zijn.
- LEGO® bouwstenen voldoen al sinds 1958 aan de strengste normen van de industrie. Ze zijn consistent, compatibel en iedere keer weer eenvoudig uit elkaar te halen.
- Deze LEGO® stenen en onderdelen zijn grondig getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen, en zelfs aan die van de Kerkers van Shintaro!